Shenzhen Adtek Technology Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken: ADTEK
Aantal werknemers: 300~500
Jaarlijkse omzet: 1000-5000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: < 10%
Inleiding

Co. van de Shenzhenadtek Technologie, Ltd werd opgericht in 2007, in dienst nemend in wereldwijd het verstrekken van volledige en krachtige vezel optische producten en de oplossingen van de gebouwdistributie voor klanten. Tijdens deze jaren, hebben wij voortdurend onze productregel gekweekt en gebreid met het tempo van de industrietendensen omhoog te houden uit.

Van ADTEK kunt u de juiste oplossingen aan optische vezel en gebouwinfrastructuren krijgen. Onze producten omvatten koorden van het vezel de optische flard, schakelaars en adapters, flardpanelen, van Cat5e & Cat6-LAN kabels, flardkoorden, flardpanelen en de producten van de hoeksteenhefboom.

Ons goed geïnformeerde verkoop, technisch verdedigers en techniekpersoneel worden gewijd aan het begrip van de eisen van onze klanten en het ontwerpen van producten & oplossingen die aan hun behoeften voldoen. Bovendien OEM worden de diensten goed verleend voor onze cliënten. Wij helpen u concurrerend blijven door de constante innovatiediensten.

Geschiedenis

2007
Vestigde onze eerste fabriek om de koorden van het optische vezelflard te vervaardigen

 

2009
Voltooide ISO9001 en andere volledige systeemcertificatie, die als een nationale high-tech onderneming wordt gezien

 

2012
Gevestigde MPO/MTP-productielijn

 

2015
Vestigde een WDM productielijn om aan de behoeften te voldoen die van 5G, de pioniersfabrikant van WDM producten in China worden.

 

2018
Het concept HD die voor datacentrum telegraferen werd genomen het lood in het voorstellen door ADTEK, en dan heeft ADTEK zijn eigen HD telegraferend producten ontwikkeld


2019
Ons prestatiesgroeipercentage bereikte tot 100%. Vestigde een fabriek in Vietnam om productiecapaciteit uit te breiden

 

2019
Betere productstructuur en ontwikkelde DAC/AOC en andere producten van de vezel optische verbinding

 

2020
Maak strategische samenwerking met USCONEC en werd één van de weinig erkende fabrikanten in China

 

2020
Bereid aan opstelling een productiebasis in Jiangsu-Provincie voor

Dienst

De Technologieco. van Shenzhenaidetai, Ltd concentreert zich bij het verstrekken van optische vezel en koper de producten van de kabelverbinding voor globale klanten, en verstrekt one-stop optische vezel telegraferend systeem en netwerkkabel uitvoerige aanleg van kabelnettenoplossingen voor binnenlandse en buitenlandse exploitanten, leveranciers van het telecommunicatie de hoofdmateriaal en systeemintegrators.

Met het concept van „creeer onophoudelijk maximumwaarde voor klanten en bevorder de snelle ontwikkeling van de optische vezelindustrie“, introduceert Aidetai constant de de productiemateriaal van de wereld geavanceerde en het testen instrumenten. Het bedrijf heeft ISO9001 overgegaan: de certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2015, ISO14001: het beheersysteem certificatie van 2015 milieu en OHSAS-18001:2007bedrijfsgeneeskundigen en veiligheidsbeheerssysteemcertificatie. Het bedrijf vergt „kwaliteit is het leven“ hiervoor, hebben de producten Ce, RoHS, UL, FCC certificatie, overgegaan om de betrouwbaarheid en de stabiliteit van elk product te verzekeren, om uitstekende producten voor onze klanten te verstrekken.

Ons Team

De Technologieco. van Shenzhenaidetai, Ltd heeft meer dan 500 werknemers, waaronder 15 professioneel 2 van de techniek teams van R&D en aan het onderzoek van de ultrahoge snelheid van 160G~400G, ultra-grote bandbreedte, ultra-low transmissie van het verliesnetwerk, om omhoog met de ontwikkeling van The Times en gebruikersbehoeften geëngageerd zijn te houden.