lopende band

Shenzhen Adtek Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

De Technologieco. van Shenzhenaidetai, Ltd werd opgericht in 2007, installatiegebied van 54.000 vierkante meters, productiepersoneel tot meer dan 500 mensen, is de fabriekslijn uitgerust met optische vezelverbindingsdraad, het kader van de optische vezeldistributie, WDM, adapters en andere productielijnen, maar ook rustte met een stofvrije workshop uit

OEM / ODM

OEM/ODM

Shenzhen Adtek Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Shenzhen Adtek Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

Shenzhen Adtek Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2

Sinds de geboorte van optische vezelmededeling, hebben de de optische vezelcommunicatietechnologie en toepassingen zich bij een hoge snelheid ontwikkeld. De optische communicatie producten zijn bevorderd en bevorderd, en hun producten zijn geavanceerder geworden en gerijpt. De optische communicatietechnologie wordt ook meer en meer wijd gebruikt, implicerend alle aspecten van ons leven. Om de toenemende vraag van gebruikers voor gegevenstransmissie te ontmoeten.
Er zijn vele soorten optische communicatie producten op de markt. De producten van verschillende fabrikanten komen ook in een eindeloze stroom te voorschijn. De prijs en de kwaliteit zijn ongelijk.
Wij hopen om de beste talenten, de ontwerpen en de producten van optische mededeling samen te brengen, en leggen het merknormen van de Vezelwandelgalerij met hoogte vast - kwaliteit en rendabel voor optische communicatie producten. Voorzie onze klanten van beroeps, hart-bewaart one-stop oplossingen. Betere klantenservice, die waardevolle tijd en begroting voor klanten besparen, zodat optische communicatietechnologie in de wereld betere popularisering en de toepassing.

 

 

 

 

R & D

Shenzhen Adtek Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Shenzhen Adtek Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

Shenzhen Adtek Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2

Met het concept van „creeer onophoudelijk maximumwaarde voor klanten en bevorder de snelle ontwikkeling van de optische vezelindustrie“, introduceert Aidetai constant de de productiemateriaal van de wereld geavanceerde en het testen instrumenten. Het bedrijf heeft ISO9001 overgegaan: de certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2015, ISO14001: het beheersysteem certificatie van 2015 milieu en OHSAS-18001:2007bedrijfsgeneeskundigen en veiligheidsbeheerssysteemcertificatie. Het bedrijf vergt „kwaliteit is het leven“ hiervoor, hebben de producten Ce, RoHS, UL, FCC certificatie, overgegaan om de betrouwbaarheid en de stabiliteit van elk product te verzekeren, om uitstekende producten voor onze klanten te verstrekken