De het Inwijdingsfeestviering van ADTEK en de Gezamenlijke Laboratorium het Onthullen Ceremonie werden voornaam gehouden!

December 22, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over De het Inwijdingsfeestviering van ADTEK en de Gezamenlijke Laboratorium het Onthullen Ceremonie werden voornaam gehouden!

Het Inwijdingsfeestviering van ADTEK en Gezamenlijke Laboratorium het Onthullen Ceremonie

voornaam werd gehouden!

 

   De de winterscène in December is zo mooi zoals de lente. Voor Zaterdag, 18 December, 2021, de Technologieco. van Shenzhen ADTEK, hield Ltd een grote Inwijdingsfeest Viering en het Onthullen Ceremonie van Gezamenlijk Laboratorium van Nationaal die Technieklaboratorium van Next Generation-Internettoegangsysteem en ADTEK-Technologieco., officieel in het nieuwe bureaugebied wordt bewogen op 16/F, de Bouw 1, Nanshan iPark Chongwen, de Weg van No.3370 Liuxian, Nanshan-District, Shenzhen, China.

 

Op de dag van de Inwijdingsfeestviering, werd het bedrijf verfraaid op een spectaculaire manier, met bloemmanden, champagne en de desserts, rode zijde waren het fladderen, samenkomend in een overzees van vreugde en viering. Bij 9 am, kwamen de gasten in drommen hun namen ondertekenen en beelden op de aanmeldingsgegevensmuur nemen. Bij 10 am, kondigde de gastheer het officiële begin van de inwijdingsfeestviering aan. Eerst en vooral, leverde M. Bai Changan, de voorzitter van ADTEK, een toespraak. De voorzitter drukte zijn warm onthaal uit en oprecht dankzij alle leiders en gasten die de inwijdingsfeestceremonie vandaag van het bedrijf bijwoonden. De tijdstromen zoals een stroom, die terug naar het begin van ADTEK kijken, is het bedrijf door 14 worstelende jaren gegaan, terug kijkend, het is aanmoedigend; zich verheugt op de toekomst, is het inspirerend. ADTEK zal samen met vrienden op het gebied van optische mededeling voor gemeenschappelijke ontwikkeling werken! De toespraak van de voorzitter was inspirerend. Na dat, maakte de directeur van het gezamenlijke laboratorium, Deming Liu, en de verkopersvertegenwoordiger, Barry, hun respectieve toespraken, en beiden drukten hun felicitaties voor de bloeiende ontwikkeling van ADTEK uit.

laatste bedrijfsnieuws over De het Inwijdingsfeestviering van ADTEK en de Gezamenlijke Laboratorium het Onthullen Ceremonie werden voornaam gehouden!  0

De gunstige tijd is aangekomen gesneden, de bedrijfleiders en de professorsvertegenwoordigers samen klaar om het lint voor de inwijdingsfeestviering te snijden, het lint, betekenend om rijkdom te verzamelen, maar ook betekent om prachtig, Voorzitter Bai Chang ' te verwijderen, Algemene Manager Zhu Meihua, Uitvoerende Ondervoorzitter Ma Kui, die Directeur Zhu Canjia, Nationaal Technieklaboratorium op de markt brengen Directeur Liu Deming en verwijderde het Gezamenlijke Laboratorium van ADTEK Directeur Zhang Minming, holding de gouden scharen, een briljante toekomst voor ADTEK-Technologieco., onder de hoge muziek en het vuurwerk, het gehele die publiek dit belangrijke ogenblik in de ontwikkeling van Edelweiss met een warm applaus wordt gevierd! Gebaseerd op een nieuw uitgangspunt, om nieuwe hoogten te bereiken, is deze verhuizing van grote betekenis aan ADTEK, zo betekent het dat de ontwikkeling van het bedrijf een nieuw niveau heeft bereikt! Tegelijkertijd, heeft het bedrijf vele felicitatiebrieven van vrienden ontvangen, die onze bedrijfszaken wensen om te bloeien! Dank aan de grote liefde, zullen wij de verwachtingen naleven en zullen ons vooruit in de toekomst bewegen!

laatste bedrijfsnieuws over De het Inwijdingsfeestviering van ADTEK en de Gezamenlijke Laboratorium het Onthullen Ceremonie werden voornaam gehouden!  1

Het dubbele geluk is het suikerglazuur op de cake. Na de lint-scherpe ceremonie, het gezamenlijke laboratorium van Next Generation-Nationaal de Technieklaboratorium van het Internettoegangsysteem en ADTEK-Technologieco., M. Bai Chang ', Voorzitter van de Raad van Edeltek, en M. Zhang Minming, samen onthulde de Directeur van het gezamenlijke laboratorium, het gezamenlijke laboratorium. De leeuwdans ontving de samen verzamelde zegen en de gasten. Wij geloven dat met de steun van het nieuwe laboratorium, ADTEK beter de collectieve filosofie van professionele het gieten kwaliteit, samenwerking en win-win toekomst zal aanhangen, effectief doen een goed werk in product ontwikkeling en productie, om klanten te dienen als zijn verantwoordelijkheid, met een nieuwe houding en hogere vereisten voor toekomstig, bereidend en innovatief, een benchmarkonderneming in de globale optische communicatie industrie en de strijd te worden! Na dat, snijden de voorzitter en de algemene manager van het bedrijf het zuigelingsvarken in het geluid van gongen en trommels, wat goed geluk betekent. Na de inwijdingsfeestceremonie en de het onthullen ceremonie, schikte het bedrijf een speciale auto om al personeel aan Sheraton Bolin Tianrui Hotel Tianrui Xuan te vervoeren om van een weelderig middagmaal te genieten om het inwijdingsfeest en het onthullen te vieren!

laatste bedrijfsnieuws over De het Inwijdingsfeestviering van ADTEK en de Gezamenlijke Laboratorium het Onthullen Ceremonie werden voornaam gehouden!  2

De meeste gebieden van dit onlangs vernieuwde bureaumilieu worden voorgesteld in een open staat en met ruimten zoals intelligente tentoonstellingszaal, conferentieruimte, laboratorium, ontvangstruimte, voorraadkast en vrije tijdsgebied uitgerust. Het elegante en comfortabele bureaumilieu, de intelligente bureaufaciliteiten, meer dan 2.000 vierkante meters van bureaugebied, ruime en heldere, eenvoudige atmosfeer, wijzen volledig op de warme humanistische zorg en stevig materiaalstichting van het bedrijf, en bevorderen sterk de bepaling en de motivatie van alle ADTEK-mensen om zich aan nieuwe hoogten samen met het bedrijf te bewegen!

 

Het nieuwe milieu, nieuw begin, nieuwe hoop, ADTEK zal hand in hand werken om de prima bureauvoorwaarden in prima ontwikkelingsprestaties om te zetten, en gestadig te vorderen, de weg te bereiden en te vernieuwen. Bekijkend het heden, zijn wij volledig van ambitie; dit wensend de toekomst, zijn wij volledig van enthousiasme. Het bedrijf heeft deze voltooiing, behoefte de al lang bestaande steun aan de klanten van het bedrijf, edelen oprecht om te danken en de leveranciers, kunnen wij vooruitgang boeken samen, tribune in een nieuw uitgangspunt, op een nieuwe reis inschepen, en een nieuwe glorie gieten!

laatste bedrijfsnieuws over De het Inwijdingsfeestviering van ADTEK en de Gezamenlijke Laboratorium het Onthullen Ceremonie werden voornaam gehouden!  3