ADTEK-Wetenschap | Het verschil tussen panelen van het vezel de optische flard en ODF-flardpanelen

May 14, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over ADTEK-Wetenschap | Het verschil tussen panelen van het vezel de optische flard en ODF-flardpanelen

Met de popularisering van 5G-technologie, zijn er more and more toepassingen van high-density en hoge bandbreedte, en de mensen hebben hogere en hogere eisen ten aanzien van transmissietarief. Men kan voorspellen dat in toekomstig, de „lichte vooruitgang en de koperdalingen“ de algemene tendens zijn, en het belang van optische mededeling is duidelijk. Maar in de optische vezelverbinding, optische vezelverbinding van sommige algemeen gebruikte toebehoren zoals: het verschil tussen het kader van de optische vezeldistributie en ODF-distributiekader geloof ik dat vele mensen niet zeer duidelijk zijn, de volgende te begrijpen nadruk.

laatste bedrijfsnieuws over ADTEK-Wetenschap | Het verschil tussen panelen van het vezel de optische flard en ODF-flardpanelen  0

 

Korte inleiding

Kader van de vezel wordt het optische distributie (ODF) gebruikt voor het eindigen van en het verdelen van vezel optische kabels op het lokale eind van het vezel optische communicatiesysteem, dat de verbinding, de distributie en het plannen van vezel optische lijnen kan gemakkelijk realiseren. Met de stijgende graad van netwerkintegratie, zijn er optisch-digitale hybride distributiekaders integrerend de distributieeenheden van ODF, van DDF en van de macht, die voor kleine en middelgrote bedradingssystemen van vezel aan cel, vezel aan de bouw, verre modules en draadloze basisstations geschikt zijn.

 

Analyseer de voordelen van Comité van het Vezel het Optische Flard

 

Ontwerp 01

Nadat de optische vezelverbindingsdraad het kader ingaat, kan het kader van de optische vezeldistributie de optische vezelverbindingsdraad op het kader bevestigen, en kan zijn buitenschede en het versterken van kern mechanisch ook bevestigen, om de optische vezelverbindingsdraad tegen externe mechanische schade te beschermen.

 

02 Structurele aspecten

Kader van de vezel keurt het optische distributie box-type structuur en pre-eind modulair ontwerp goed, dat geschikt is om capaciteit, sparen ruimte te vervangen en uit te breiden en kabelbeheer te optimaliseren

 

Beheer 03 en onderhoud

Kader van de vezel laat het optische distributie snelle plaatsing van high-density interconnecties en dwars-verbindingen in datacentra toe, die telegraferend plaatsing, die telegraferend dichtheid, en effectief verminderend telegraferend fouten, die telegraferend flexibiliteit verstrekken stijgen vereenvoudigen.

 

Het verschil tussen kader van de vezel het optische distributie en ODF-distributiekader

Het verwijzen naar verschillend

Vezel optisch bedradingskader: Vezel optisch die bedradingsmateriaal speciaal voor vezel communicatie ruimte wordt ontworpen.

ODF-distributiekader: het is een belangrijk stuk van de ruimte van de informatiemachine met de functies van vezel het optische kabel bevestigen en bescherming, vezel het optische kabel verbinden en lijn aanpassen

 

Verschillend gebruik

ODF-distributiekader: het kan vezelkern en staartvezel van optische kabel beschermen. Het kan in alleen het kader van de optische vezeldistributie, of in een kabinet/een kader met digitale distributieeenheid en audiodistributieeenheid worden geassembleerd. Om een uitvoerig distributiekader te vormen. Het materiaal is flexibel in configuratie, eenvoudig in installatie en gebruik, het gemakkelijk te handhaven, gemakkelijk te leiden, is een essentieel materiaal voor vezelmededeling en de netwerkterminal van kabel, of relaispunt om vezelregeling, vezel het overslaan toegang van de vezel de de optische kabel te bereiken fusie en.

 

Het kader van de optische vezeldistributie: het wordt gebruikt voor terminal en distributie van hoofd optische kabel in optische vezelcommunicatiesysteem, dat de verbinding, de distributie en het plannen van optische vezellijnen kan gemakshalve realiseren. Met de stijgende graad van netwerkintegratie, het kader van de optisch-aantal hybride distributie, dat ODF integreert, de distributieeenheid van DDF en van de macht, verschijnt.

 

Toepassingsgebied

Het kader van de optische vezeldistributie: geschikt voor klein en middelgroot distributiesysteem van optische vezel aan woonwijk, optische vezel aan de bouw, verre module en draadloos basisstation.

 

ODF-distributiekader: het is een onontbeerlijk deel van de informatieruimte met de functies van vezel het optische kabel bevestigen en bescherming, kabel verbinden en lijn het aanpassen.

 

In eenvoudige termen, is het kader van de optische vezeldistributie tussen optische vezel en optische communicatieapparatuur of bedradingsverbinding tussen optische communicatieapparatuur, wordt het kader van de de optische vezeldistributie van ODF ontworpen voor optische vezel communicatie machineruimte van optische vezel bedradingsmateriaal, vaste kabel en de beschermingsfunctie, vezel optische kabel die functie, de lijnfunctie eindigen, is een integraal onderdeel van de ruimte van de informatiemachine.

 

Co. van de Shenzhenadtek Technologie, Ltd is een high-tech onderneming en een belangrijke ODM Fabrikant en een Exporteur van optische vezel communicatie apparaten, met inbegrip van optische vezelverbindingsdraden, MPO-verbindingsdraden, WDM de multiplextelegrafen van de golflengteafdeling, het kader van de optische vezeldistributie, AOC-verbindingsdraden, enz. Door ononderbroken innovatie en ontwikkeling, heeft Aidetai een sterke technische sterkte en een sterke productiviteit, om de betrouwbaarheid en de stabiliteit van elk product te verzekeren, om uitstekende producten voor onze klanten te verstrekken.